Бърнли – Нюкасъл понеделник 26 ноември bet365

Двубоят Бърнли – Нюкасъл от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 26 ноември (понеделник) от 22:00 часа. И двата отбора са взели по девет точки досега в сезона си в лигата. Бърнли е допуснал 25 гола в 12-те си мача, а Нюкасъл ограничи своите до 15.

Коефициентът за победа на Бърнли е 2.90 Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Нюкасъл Юнайтед е 2.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бърнли – Нюкасъл: Статистика Н2Н

Бърнли не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Нюкасъл нямат победа в последните си 9 мача като гост.
Статистиката на Нюкасъл като гост този сезон: 0-3-2.

Прогноза

Посетителите идват  като фаворити за този мач. Те неотдавна се представиха добре срещу екипите от най-високо ниво. Само миналата седмица те изпратиха Bournemouth със загуба. Те почти прекратиха  кариерата на Хосе Мориньо на „Олд Трафорд“, когато Манчестър Юнайтед беше домакин на Нюкасъл няколко седмици назад.

Бърнли разочарова своите фенове у дома и като гост. Последният им мач у дома завърши със загуба 0: 4 срещу Челси.

Тъй като тези отбори са  с почти еднакви възможности на фронта, сравнително по-добрата защитна линия на Нюкасъл ще бъде от значение и вероятно ще реши резултата от мача.

Само един от отборите ще се класира в срещата, най-вероятно  Нюкасъл. Тяхната добра форма ще създаде проблеми за домакинската отбрана и феновете.

И двата отбора да вкарат: НЕ

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG