Бърнли – Саутхямптън, 24 февруари

Двубоят между Бърнли – Саутхямптън ще се проведе на 24  февруари (събота) от 17:00 часа в мач от Висшата лига на Англия. Саутхемптън вече имат надежда за спасяване, след като спечелиха с 2-3 при гостуването си на Уест Бромич Албион на Hawthorns. Те обаче не успяха да извлекат максимума си в загубата с 0-2 при гостуването на Ливърпул. В предстоящия мач срещу Бърнли ще имат за какво да се борят и са мотивирани за победа за да избягат от опасната зона.

Коефициентът за победа на Бърнли е 2.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на Саутхямптън  е 2.80. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Бърнли – Саутхямптън: Статистика Н2Н

Бърнли има шанса да закръгли резултата в Н2Н двубоите на по десет победи за всеки от отборите преди 29-ата си среща със Саутхемптън.

Клеретс спечели последните две срещи със светиите с един и същ резилтат 1-0 .

Само един от последните пет мача H2H между двата отбора е завършил като и двата отбора вкараха гол.

Прогноза

Саутхямптън ще влезе в мача с по-приповдигнат дух и те също така са и много по-мотивирани за резултат тук.

Това е повече от достатъчно, за да можем да заложим на  равенство или победа за гостите.

Можете алтернативно да подкрепите BTTS – НЕ , тъй като само в един от последните пет мача H2H и двата отбора вкараха.

Саутхямптън да победи или равен – двоен шанс

BTTS – НЕ

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com