Бърнли – Уест Хям събота 09 Ноември

Двубоят между Бърнли – Уест Хям ще се проведе на 09 ноември (събота) от 17:00 часа в среща от Висшата лига на Англия. Бяха трудни и разочароващи няколко седмици както за Бърнли, така и за Уест Хем, тъй като отборите са съответно на 14-то и 13-то място и ще се борят за три точки от Висшата лига в събота.

Коефициентът за победа на Бърнли е 2.30. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Уест Хям е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бърнли – Уест Хям: Статистика Н2Н

Бърнли са в серия от 3 поредни загуби.
Уест Хям не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Бърнли се намира в губеща серия от 3 мача в Висша Лига.

Бърнли – Уест Хям: Прогноза

Уест Хем са без победа в пет мача, макар че Айръните поне са направили заплаха за отбелязване на гол, атакувайки успешно във всички освен в един от техния квинтет от неуспешни пропуски. Очакваме те да отбележат срещу екип на Бърнли, който запази само мрежата си празна само веднъж в пет мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG