Бърнли – Фулъм 12 януари bet365

Двубоят Бърнли – Фулъм от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 12 януари (събота) от 17:00 часа. Бърнли направи много бавен старт на сезона, но те изглежда са на върха на играта си в момента. След победите над Уест Хем и Хъдърсфийлд Таун в Премиършип, те победиха Барнзли в Купата на Англия през уикенда.

Коефициентът за победа на Бърнли  е 2.37. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на  Фулъм  е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бърнли – Фулъм: Статистика Н2Н

Като домакин, Бърнли не е губил от Фулъм в последните 5 срещи помежду им.
Фулъм нямат победа в последните си 9 мача като гост.
Преди година Бърнли бяха номер 7 в класирането с 34 точки. Сега са номер 16 с 18 точки.

Бърнли – Фулъм: Прогноза

Бърнли е решен да си осигури още едно оцеляване във Висшата лига и победата над Фулъм ще им помогне да избягат от опасната зона. Cottagers, от друга страна, отчаяно се нуждаеха от победа срещу Oldham Athletic в FA Cup, за да си възвърнат така необходимото доверие, но не успяха. Най-добрият голмайстор Александър Митрович пропусна дузпа във втората половина на мача. Въпреки това той все още представлява голяма заплаха за защитата на Бърнли. Въпреки това домакините са в много по-добра форма от посетителите.

Бърнли да спечели

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG