Бърнли – Челси 19 април

Двубоят между Бърнли – Челси ще се проведе на 19  април (четвъртък) от 21:45 часа в мач от Висшата лига на Англия Ако някой заслужава европейско приключение следващия сезон, това са Шон Д’иче и неговият Бърнли. Clarets направиха чудо в този сезон на Висшата лига и те са само на 2 точки от шестите Арсенал.

Коефициентът за победа на Бърнли  е 4.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на  Челси  е 1.90. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Бърнли – Челси : Статистика Н2Н за двубои

Пет от последните шест Н2Н мача и двата отбора отбелязаха гол.

Посещенията на Turf Moor никога не са били приятно преживяване за Челси, които са загубили 18 и са спечелили само 8 от 35 мача там.

Clarets зашемети сините  в началото на сезона, побеждавайки ги с 2-3 на Стамфорд Бридж.

Прогноза

Бърнли без съмнение са фаворит  заради формата си и стойността трябва да е с тях да не загубят. Те ще трябва да следят Оливиер Жиру, който е вкара гол за победата в неделя над Саутхемптън. Челси загуби три поредни мача като гост преди тази победа.

Крис Ууд ще има хубав шанс да запази добрата си форма, тъй като сините са доста уязвим в защита в момента. Въпреки това, тъй като Челси също вкара три поредни уикенда, и тъй като в пет от последните шест мача H2H опцията BTTS „влезе“, ще изберем и този залог.

Бърнли да победи или изравни – двоен шанс, BTTS

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, Cadbury, Barclays.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com