Бъртън – Шефилд Уензди, 26 август

Двубоят между Бъртън – Шефилд Уензди от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 26 август (събота) от 17:00 часа на стадион Пирели.

Пивоварните имат трудна срещатази събота, тъй като Шефилд се опитва да открадне 3те точки. Коефициентът за победа на Бъртън Албиън е 4.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Залози за победа  на Шефилд Уензди се приемат със ставка 2.10

Бъртън – Шефилд Уензди: Двубой статистика

Има само 2 срещи между двете страни миналата година. 3-1 победа за Бъртън на стадион Пирели и 1: 1 в „Хилсбъроу“.

Във всяка среща и двата отбора успяха да отбележат.

Бъртън – Шефилд Уензди: Прогноза

Още една потенциална игра с малко голове. И двата отбора не са сред най-добрите голмайстори в лигата и ще бъде трудно да се отбележи гол в мача.

Шефилд има амбициите и качеството. Те се нуждаят от тези 3 точки срещу отбор от долната част на класацията и трябва да ги получат. Шефилд са фаворити в тази игра.

Под 2,5 гола

Победа за Шефилд

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 е един от най-добрите букмейкъри в историята на онлайн хазарта. Основан е през 2000 г. в английския град Стоук (Стоук он Трент). Компанията предлага спортни залагания, покер, казино игри и бинго. Предлага залагания на живо, предавания на живо и залагания на живо, директно през сайта. За спортни игри и залагания, bet365 има лиценз, който се регламентира от Комисията по хазарта на Гибралтар.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG