Бъфало Сейбърс – Анахайм Майти Дъкс 23 Декември bet365

Двубоят между Бъфало Сейбърс – Анахайм Майти Дъкс ще се проведе на 23 декември (неделя) от 02:05 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в НХЛ. Последните пет двубоя между тези два състава завършиха с успех на гостуващия тим.

Залози за победа на Сейбърс се приемат при коефициент от 1.83. Шансовете за успех на Майти Дъкс са оценени на 2.00. Спред коефициентът (+1.5) за отбора на гостите е 1.36.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бъфало е трети в Атлантическата дивизия с 20-16 победи, в това число 11-6 успеха в „KeyBank Center“. „Сабите“ останаха на губещата страна в последните си две срещи съответно срещу Флорида Пентърс (2-5 шайби) и Вашингтон Кепиталс (1-2).

Сан Райнхарт, Джеф Скинър и Джак Айхел прекъснаха сериите си от съответно 11, седем и седем поредни мача с точков актив при поражението от Кепиталс. Джейсън Поминвил пропусна двубоя с шампионите заради травма и е аут за неопределено време.

Анахайм заема трета позиция в Тихоокеанската дивизия с 19-18 победи, включително 9-9 успеха като гост. „Мощните патоци“ също не взеха нищо от последните си два мача съответно срещу Ню Йорк Рейнджърс (1-3) и Бостън Бруинс (1-3), след като бяха спечелили предишните си четири.

Капитанът Райън Гетцлаф се нуждае от само един гол, за да запише двуцифрен актив в 14-ти пореден сезон. Понтус Аберг, който има 11 гола през сезона, е на път да изиграе юбилейния си мач номер 100 в НХЛ.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com