Бъфало Сейбърс – Ню Йорк Рейнджърс 01 Януари

Двубоят между Бъфало Сейбърс – Ню Йорк Рейнджърс ще се проведе на 01 януари (понеделник) от 20:00 часа българско време на откритата арена “Citi Field“ в традиционната “Зимна класика“, която се провежда всяка година след новогодишните празници. Бъфало спечели в редовното време два от трите си мача срещу Рейнджърс през миналата кампания и е взел поне точка в четири поредни двубоя срещу съперника.

Коефициентът за победа на Бъфало е 2.55, а залози за победа на Ню Йорк можете да правите със ставка 1.57. Вероятността Сейбърс да отбележи последния гол в мача е оценена на 2.10.

Бъфало Сейбърс е залепен на дъното в Източната конференция със само 10 победи в общо 38 мача, но демонстрира подобрение в играта си в последно време. Момчетата на старши-треньора Фил Хоусли взеха точки в три от миналите си четири двубоя в лигата, сразявайки Ню Джърси Девилс като гост с 4-3 след продължения в най-скорошния от тях.

21-годишният център на Сейбърс Джак Ейхел (35 точки) е с основни заслуги за възхода на тима със седемте гола и четири асистенции, които записа в предишните шест мача, а за успех над Девилс в петък се отчете с две попадения. Колегата му Ивендър Кейн (34 точки) пък може да се похвали с 11 точки в миналите си 12 мача.

Ню Йорк Рейнджърс е седми на Изток с 20 победи и 18 поражения на сметката си. „Рейнджърите“ спечелиха в редовното време четири от миналите си седем мача, а в още два от тях успяха да измъкнат точка. За последно те бяха на леда в петък, отстъпвайки с 2-3 шайби като гост на Детройт Ред Уингс.

Вторият най-резултатен играч на нюйоркчани Крис Крайдер (11 попадения) ще бъде извън строя в следващите около два месеца заради проблеми с рамото. Майкъл Грабнер (17 гола) е топ реализатор на тима, но вече в четири поредни мача не е се е разписвал. Съотборниците му в преден план също не са особено ефективни напоследък и определено има какво да дадат на тима.

Следете разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато. За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове Bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите Bet365 live и bet365 live chat. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за топ събития от НХЛ с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG