Вавринка срещу Симон в Шанхай

Шампионът от US Open е амбициран да запише трета поредна победа над французина. Поставеният под номер три Стан Вавринка (Швейц) излиза срещу Жил Симон (Фра) в четвъртък не преди 15:00 часа българско време в среща от 1/8-финалите на Мастърс турнира в Шанхай, Китай (АТР 1000). Последната загуба на швейцареца от този опоент дойде именно в китайския мегаполис преди две години.

Залози за победа на Вавринка се приемат при коефициент от 1.25. Шансовете за успех на Симон са оценени на 3.75.

Стан Вавринка нямаше особени проблеми в първия си мач в Шанхай срещу Кайл Едмънд (Вбр) и стигна до успеха с резултат 6-3 6-4 след малко повече от час на корта. Ако елиминира и Симон, той ще се класира на втори пореден и общо трети 1/4-финал в надпреварата.

Жил Симон също прескочи леко втори кръг, след като подчини представителя на домакините Ди Ву с резултат 6-2 6-2. Той пази хубави спомени от Шанхай, където през 2014 година стигна до мача за титлата.

Вавринка води с 4-2 победи в преките си сблъсъци със Симон досега. Швейцарецът не даде сет на французина в последните два мача помежду им. Двамата се срещнаха преди две години в Шанхай, когато Симон изтръгна успеха след обрат с 5-7 7-5 6-4.

Победителят от двубоя Вавринка-Симон ще срещне в следващата фаза спечелилия сблъсъка между петия поставен от Канада Милош Раонич (1.33 за победа) и Джак Сок (САЩ). Раонич може да се похвали с осем победи от девет мача със Сок до момента.

Не забравяйте, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Важат условия.

Вижте всички залози, прогнози и коефиценти за Bet365 Тенис

 

Save