Валенсия – Арсенал – bonus bet365

Двубоят между Валенсия – Арсенал ще се проведе на 09 Април (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Валенсия не очакваше да се отбележи гол на стадиона на Арсенал, което и направиха, въпреки че биха искали да се завърнат в Испания, но не и да останат там след мача.

Коефициентът за победа на Валенсия е 1.90. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на е Арсенал 4.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.bet-bg

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Валенсия – Арсенал: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: Арсенал – Валенсия 3-1.

Валенсия – Арсенал: Прогноза

Очакваме интересен мач в четвъртък с голове. Домакините имат да наваксват, но смятаме че могат да се справят с дефицита от два гола с помощта на феновете си. Нашият залог е за домакинска победа, заедно с над 2.5 гола в мача.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bonus bet365

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com