Валенсия – Аякс сряда 02 Октомври

Двубоят между Валенсия – Аякс ще се проведе на 02 Октомври (сряда) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Отборите от Група H на Шампионска лига Валенсия и Аякс ще се срещнат в Испания в сряда, където и двата клуба ще се стремят да проследят победа в мача.

Коефициентът за победа на Валенсия е 2.40Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Аякс е 2.80Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Валенсия – Аякс: Двубой Статистика

Валенсия нямат загуба в последните си 4 мача.
Аякс нямат загуба в последните си 15 мача.
Аякс нямат загуба в последните си 12 мача като гост.

Валенсия – Аякс: Прогноза

Холандските гиганти завършиха на това ниво в шест от последните си десет мача в Шампионска лига, докато отличният рекорд на Валенсия у дома през последната година предполага, че Аякс трудно ще превърне една точка в три. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com