Валенсия – Реал Валядолид 12 януари bet365 laliga

Двубоят Валенсия – Реал Валядолид от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 12 януари (събота) от 17:15 часаВаладолид разочарова феновете си с 0: 1 от поражението срещу  Райо Валекано миналия уикенд. Тях отново ги очаква труден мач срещу Валенсия на Местала.

Коефициентът за победа на Валенсия  е 1.53. Равенството в мача е оценено с 4.00.  Коефициентът за победа на Реал Валядолид е 7.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Валенсия – Реал Валядолид: Статистика Н2Н

Валядолид не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Валенсия не са губили в последните 6 свои домакинства.
Статистиката на Валенсия като домакин този сезон: 2-6-1.

Валенсия – Реал Валядолид: Прогноза

Отборът на Марселино се бори за последователност още от началото на сезона, но в последно време значително подобри своите домакински изяви. Валенсия спечели пет и изравни един от последните шест домакински мача във всички състезания. Те ще имат хубав шанс да запазят тази тенденция тук срещу Валядолид.

Домакините изравниха шест от деветте си мача в Лигата в този сезон. Те са допуснали само седем гола в процеса. Като се има предвид, че Валядолид не успя да намери мрежата у дома срещу Рейо Валекано преди седем дни, ще търсим стойността в чистия лист на Валенсия.

Валенсия да спечели
Валенсия да поддържа чист лист

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.    bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG