Валенсия – Севиля 8 декември bet365 laliga

Двубоят Валенсия – Севиля от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 8 декември (събота) от 17:15часаВаленсия се намира в долната част на класирането, но тази събота ще играят у дома и са в добро настроение, след като спечелиха 2 победи от последните 3 мача.

Коефициентът за победа на Валенсия  е 2.25. Равенството в мача е оценено с 3.40.  Коефициентът за победа на Севиля  е 3.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Валенсия – Севиля: Статистика Н2Н

Статистиката на Валенсия като домакин този сезон: 1-5-1.
Преди година Валенсия бяха номер 4 в класирането с 31 точки. Сега са номер 14 с 17 точки.
Валенсия са в серия от 3 поредни домакински победи.

Валенсия – Севиля: Прогноза

Местала не е щастливо място за лов за отбора на Севиля и предвид последната форма на домакините е лоша новина за посетителите. Освен това рекордът им напоследък (1W-3D-3L от 8 мача) ги постави в задната част на класирането.

Валенсия спечели три домакински победи поред и те ще искат да постигнат същото при това срещу един отбор като Севиля. Сегашната им форма и дух  може да направят чудеса за тях.

Валенсия да спечели
Над 1,5 гола за Валенсия   bet-bg.com

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG