Валенсия – Ювентус bet365

Двубоят между Валенсия – Ювентус ще се проведе на 19 септември (сряда) от 22:00 часа в среща от груповата фаза на УЕФА Шампионска лига. Валенсия отново са в топ континенталната конкуренция и първото предизвикателство ще бъде много трудно, тъй като те са домакин на Ювентус.

Коефициентът за победа на Валенсия е 4.75Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Ювентус е 1.85Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Валенсия – Ювентус: Двубой Статистика

Валенсия не са губили в последните 5 свои домакинства.
Ювентус нямат загуба в последните си 20 мача като гост.
Ювентус са в серия от 3 поредни победи като гост.

Валенсия – Ювентус: Прогноза

Домакините имат проблеми с реализирането на цели, а Ювентус са твърде сериозни, за да пропуснат шанса да донесат всичките три точки вкъщи. Посетителите са силни фаворити и ние вярваме, че ще отпразнуват победата в тази среща.

Въпреки че Валенсия не е отбелязала твърде много голове досега в сезона, Ювентус успя да запази мрежата си празна само веднъж в последните седем мача, включително и приятелските. Ето защо в тази среща очакваме и двата отбора да намерят гърба на мрежата.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: PlayStation, Canon, Amstel, Ford, Nutella.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG