Валтери Ботас успя да спечели класическата квалификация за Гран При на Италия

Валтери Ботас успя да спечели класическата квалификация за Гран При на Италия, която определя реда на стартиране за утрешната спринтова квалификация.

Финландецът триумфира с време от 1:19.555, като по този начин той бе с 0.096 секунди по-бърз от своя съотборник Люис Хамилтън  . Трети на утрешната стартова решетка ще застане Макс Верстапен, който след първите опит в решителната фаза на квалификацията бе втори

зад Хамилтън . Крайното изоставане на нидерландеца спрямо първото място бе цели 0.411 секунди.

Четвърти и пети на старта утре ще бъдат Ландо Норис и Даниел Рикардо от Макларън .  Oт шестото място ще потегли миналогодишния победител в Гран При на Италия Пиер Гасли за Алфа Таури . Четвъртата редица ще бъде за дуото на Ферари Карлос Сайнц и Шарл Леклер .  Hай-бавни в квалификация три бяха Серхио Перес и Антонио Джовинаци, които ще започнат спринта от петия ред. Мексиканецът бе „жертван“ от тима на Ред Бул и в хода на цялата квалификация той излизаше пред своя съотборник Верстапен, за да му предостави въздушна струя на дългите прави на „Монца“.

Пилотите на Астън Мартин Ланс Строл и Себастиан Фетел останаха първия извън топ 10 и ще потеглят съответно 11-и и 12-и. Точно зад тях ще бъде и дуото на Алпин Фернандо Алонсо и Естебан Окон, а последен във вторите 15 минути на квалификацията остана Джордж Ръсел с Уилямс, който ще стартира 15-и.

Участието си в днешната квалификация след нейните първи 18 минути приключиха Никола Латифи, Юки Цунода, Мик Шумахер, Роберт Кубица, който и тази седмица замества Кими Райконен в екипа на Алфа Ромео и Никита Мазепин, който бе най-бавен.

Първоначално Цунода трябваше да продължи към втората фаза на квалификацията след като даде даде 15-о време .  То бе изтрито от комисарите, тъй като японецът напусна границите на трасето на последния завой „Алборето“. От това се възползва Ръсел, който бе с 0.181 секунди по-бавен от представителя на Алфа Таури .  Той  извади късмет и получи право да се бори за местата в топ 15.

Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на bet365 Formula 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Футболни прогнози от bet-bg.com

*За да се възползвате от Live In-Play пряко предаване залози на живо трябва да имате сума по сметката. Или да сте направили поне 1 залог за последните 24 часа!

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато .  За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо .  Kакто и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Валтери Ботас успя да спечели класическата квалификация за Гран При на Италия