Валядолид – Депортиво Алавес 16 септември

Двубоят Валядолид – Алавес от  Примера Дивисион на Испания  ще се проведе на 16 септември (неделя) от 13:00 часа. Реал Валядолид се бори пред вратата в началото на сезона. La Pucela все още не са намерили мрежата в кампанията на La Liga 2018/2019, но срещата в неделя срещу Депортиво може да се окаже повратна точка за новодошлите. 

Коефициентът за победа на Реал Валядолид е 2.20.  Равенството в мача е оценено с 3.10.  Коефициентът за победа на Депортиво Алавес е 3.60. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Валядолид – Алавес: Статистика Н2Н

Валядолид не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Deportivo Alaves Sad нямат победа в последните си 5 мача като гост.
По време на последните 11 срещи с Валядолид като домакин, Валядолид спечели 5 пъти, при 3 равенства и 3 победи за Deportivo Alaves Sad. Головата разлика е 15-12 в полза на Валядолид.

Прогноза

Реал Валядолид са решени да запишат първата си победа за сезона, но те ще трябва да бъдат най-смели в четвъртия мач, ако искат да дадат на феновете нещо, с което да ги зарадват.

Alaves, от друга страна, доказаха своята стойност с 2-1 победа над Еспаньол и със сигурност са в състояние да вземат точка от сблъсъка в неделя срещу La Pucela.

Виждайки, че Real Valladolid е трудно да бъдат победени у дома, ние предричаме да заложим на равенството на Estadio Municipal Jose Zorilla. Трябва да се отбележи, че два отбора се срещат в Ла Лига за първи път от 2003 г. насам.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонус на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore.  Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG