Варди разкри защо не отиде в Арсенал

Нападателят на Лестър призна, че стила на игра на „топчиите“ не му пасва. Голмайсторът на „лисиците“ Джейми Варди сподели, че е решил да остане на „Кинг Пауър“ това лято, тъй като е сметнал, че не би се вписал в игровата схема на Арсенал. По думите му, лондончани не изнасят топката в предни позиции толкова бързо колкото Лестър, и това не му допада.

Междувреемнно, залози за победа на Лестър над Саутхемптън у дома в неделя във Висшата лига се приемат при коефициент от 2.10. Шансовете на Арсенал да спечели срещу Бърнли като гост в същия ден са оценени на 1.36.

Джейми Варди вкара впечатляващите 24 гола във Висшата лига през миналия сезон (41.00 да стане голмайстор на първенството през тази кампания). Той привлече вниманието на топ клубовете от Острова, като Арсенал беше готов да плати откупуващата клауза в договора му с Лестър. В крайна сметката стрелецът реши да остане на „Кинг Пауър“.

„С играчи като Алексис Санчес и Месут Йозил, който създават много шансове, в Арсенал са смятали, че мога да им бъда от полза. Но аз погледнах и от друг аспект. Когато става дума за Арсенал, вижте стила им на игра и това, че не изнасят топката толкова бързо в нападение, колкото Лестър. Не съм се тревожил, че няма да съм водеща фигура в Арсенал“, сподели Варди.

Нападателят се представя вяло от началото на новия сезон, след като има два гола в шест мача за първенството. Лестър е на 12-та позиция в таблицата с изоставане от 11 точки от лидера Ман Сити (1.61 да спечели титлата на Острова).

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Save