Вашингтон би Далас, взе точки в 13-и пореден мач

Тимът на Вашингтон Кепитълс удължи серията си от мачове с поне една спечелена точка на 13, след като надигра с 4:3 след продължение Далас като гост. Джей Бийгъл реализира победния гол 19 секунди след началото на продължението, като по този начин Вашингтон осъществи запомнящ се обрат от 1:3 в началото на последната третина. Другите голове за Вашингтон вкараха Андре Бураковски, Александър Овечкин и Ти Джей Оши, докато за Далас се разписаха Адам Кракнел, Патрик Ийвс и Джейми Бен. Новобранецът Майкъл Ууд записа първия си мач в НХЛ с два гола, а тимът му Ню Джърси Девилс победи с 4:1 Филаделфия като гост.

Кайл Палмиери и Павел Зача вкараха другите два гола за „дяволите“, докато за Филаделфия точен бе единствено новобранецът Травис Конечни. Загуба е 12-а за „летящите“ в последните им 15 мача. Скот Хартнел отбеляза два гола, а Маркус Ханикайнен добави още един за победата на Кълъмбъс с 3:2 над Каролина. За Ханикайнен, който бе точен пет минути след началото на срещата, това бе първо попадение в кариерата му в НХЛ. Головете за Каролина пък реализираха Себастиан Ахо и Джъстин Фолк.

Доверете се на най- добрите коефициенти и предлоцения за залози само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Ако това спортно събитие е покрито от live streaming на bet365, можете да гледате срещата на вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за футзал за livescore. bet365 Коефициенти

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и новини от всички краища на света Bet365 Livescore.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

bet365