Вашингтон Кепиталс – Тампа Бей Лайтнинг 16 Май

Двубоят между Вашингтон Кепиталс – Тампа Бей Лайтнинг ще се проведе на 16 май (сряда) от 02:05 след полунощ българско време в двубой номер три от финала в Източната конференция на НХЛ. Столичани ще излязат на своя лед в устрем да защитят натрупаната преднина от 2-0 след двете си визити в арената на съперника.

Коефициентът за победа на Вашингтон е 1.83, а залози затова Тампа Бей да ликува с първи успех в серията се приемат с коефициент 2.00. Вероятността гостите да отбележат първия гол в мача е оценена на 1.83.

Тимът на Тампа Бей е изправен до стената, след като остана с празни ръце в двете си домакинства. „Светкавиците“ не са успявали да продължат напред след подобно изоставане във финал на конференцията от 1991 г. насам. Но старши-треньорът Джон Купър е убеден, че момчетата му са способни на подвиг.

„Вярвам в момчетата. Те неслучайно спечелиха 113 точки през редовната кампания. Те са изключително опитни играчи и всеки път, когато са били в тежка ситуация са показвали. Че могат да се измъкнат от нея. Загубихме две срещи у дома и определено ситуацията не е идеална, но битката още не е приключила“, закани се Купър.

Капитанът на Лайтнинг Стивън Стамкос се разписа четири пъти в последните пет мача (7 точки) и отново ще бъде основно оръжие на тима. Бранителят Виктор Хедмън пък се радва на поредица от седем точки в плейофите. Подобрявайки рекорда на Мартин Сейнт Луис от 2004 г.

Играещият на мястото на контузения Никлас Бекстрьом – Ларс Елер блесна с два гола и две асистенции за Кепиталс от началото на серията и ще бъде мотивиран да продължи със солидните изяви. Капитанът Алекс Овечкин бе точен в първите два двубоя и заедно с Евгени Кузнецов са най-полезните състезатели на отбора в елиминациите, имайки по 19 точки

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за топ събития от НХЛ с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com