Вегас Голдън Найтс – Вашингтон Кепиталс 31 Май

Двубоят между Вегас Голдън Найтс – Вашингтон Кепиталс ще се проведе на 31 май (четвъртък) от 03:05 след полунощ българско време в двубой номер две от финала за Купа Стенли в НХЛ. Вегас поведе в резултата с 1:0 след успех в първата схватка с 6-4, който бе седми за тима в осем мача у дома в дебютното си участие в плейофите.

Коефициентът за нова победа на Голдън Найтс е 1.68. Залози затова Кепиталс да успее да изравни статуквото в серията с успех в “T-Mobile Arena“ се приемат с коефициент 2.25, а вероятността гостите първи да стигнат до три гола е оценена на 2.90.

Вегас (1.42 да спечели серията) имаше пасив в резултат от 3-4 шайби. 18 минути преди края на редовното в първия сблъсък, но успя да сътвори обрат. „Златните рицари“ се поздравиха с успеха благодарение на голове от петима различни играчи.

Томаш Носек реализира последните два гола, а с по едно попадение за победителите се отчетоха Колин Милър. Уилямс Карълсон, Райън Рийвс и Райли Смит. С попадението си Смит събра 18 точки в плейофите (3 гола и 15 асистенции) в 16 мача. Но изостава с една от Джонатан Маркезау (19), който може да се похвали с осем гола и 11 асистенции до момента.

Никлас Бекстрьом се открои с гол и асистенция за Вашингтон в мач номер едно. А точни за столичани бяха още Том Уилсън, Джон Карълсон и Брет Конъли. Евгени Кузнецов завърши с голово подаване, удължавайки точковата си серия на 11 поредни мача във фазата на елиминациите, по време на която 26-годишният руснак е нанизал шест попадения и изработил 10.

„Не изиграхме най-добрия си мач, но мисля, че предстоящата среща ще бъде доста по-различна. Тъй като нервността в нашия състав няма да бъде толкова голяма. Просто трябва да забравим за резултат от първия двубой и да отвърнем подобаващо“, каза капитанът на Кепиталс Алекс Овечкин.

След предстоящата втора битка в Лас Вегас, двата отбора, които никога досега не са ставали шампиони в НХЛ, ще продължат съревнованието си в арената на Вашингтон.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за топ събития от НХЛ с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com