Вегас Голдън Найтс – Питсбърг Пенгуинс 15 Декември

Двубоят между Вегас Голдън Найтс – Питсбърг Пенгуинс ще се проведе на 15 декември (петък) от 05:05 часа след полунощ българско време в интересен сблъсък от редовния сезон в НХЛ. Далас разнищи нюйоркчани с 5-0 шайби на своя земя в първата им схватка тази кампания през ноември, но отстъпи в последните си четири визити в крепостта на противника.

Ставката затова Айлендърс да вземе реванш за тежкия удар в Тексас миналия месец е 1.76, а вероятността Старс да ликува като победител е оценена на 2.10. Пазарът затова последната третина да бъде най-резултатна пък е фиксирана със стойност 3.00.

Ню Йорк Айлендърс е на шеста позиция в Източната конференция с баланс 17-13, а на своя лед „островитяните“ показват стабилни игри, имайки девет успеха и три поражения, две от които след продължения. Във вторник тимът покоси Вашингтон Кепиталс с 3-1 като домакин, прекъсвайки серия от три поражения.

Айлендърс ликува неизменно във всеки един от последните си 16 мача, в които първи отбеляза гол. Капитанът на домакините Джон Таварес има нужда от две попадения. За да закръгли сметката си на 20 гола в девети пореден сезон. Джош Бейли е най-полезният играч в тима с 33 точки, а Таварес е със само една по-малко.

Далас Старс е по средата на таблицата на Запад с 17 победи в общо 31 срещи. А в досегашните си гостувания тексасци са взели седем успеха в общо 17 двубоя навън. В началото на седмицата „звездите“ откриха поредица от четири поредни визити, като на първата си спирка сразиха Ню Йорк Рейнджърс с 2-1 след продължения.

Капитанът Джейми Бен, Тейлър Сегуйн и Александър Радулов са колебливи в изявите си на моменти през тази кампания, но при успеха над Рейнджърс се разиграха и отправиха 17 от 45-те удара във вратата на съперника. Сегуин е лидер по точки в тима (28), следван от Бен (26).

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

Разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове Bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите Bet365 live и bet365 live chat. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG