Венгер изригна: Не е честно, няма такава програма

Мениджърът Арсен Венгер смята своя Арсенал за потърпевш в сравнение с Челси заради графика около празниците. По традиция в Англия мачовете покрай Коледа и Нова година са на често, но според французина сега има допуснати грешки.
„От 20 години насам това е най-нечестната програма. Разликата във времето за почивка между едни и други тимове е невероятно голяма“, заяви Венгер.

Той даде за пример факта, че Арсенал имаше мач в неделя (1 януари), а днес (3 януари) отново ще трябва да играе. В същото време лидерът Челси беше на терена в събота, а следващият му двубой е чак утре. Така „топчиите“ рискуват да изостанат на повече от 9 точки от „сините“, каквато е разликата между двата състава в момента.

„Да, трябва да приемем, че телевизиите решават това, но някои тимове имат повече късмет от други, продължи Венгер. – Не съм сигурен дали Висшата лига взима най-точните решения относно графика“.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365