Венгер успокоява шефовете на Арсенал с новия си договор

Ръководството на Арсенал се надява да успее да подпише нов договор с мениджъра на тима Арсен Венгер през март месец, съобщава английската преса. Това би трябвало да се случи в дните около 22 март, когато Англия гостува на Германия в приятелска среща, а клубните отбори ще бъдат в почивка.
Според медиите новият договор на Венгер, който води „артилеристите“ от 21 години, ще бъде за 24 месеца, а ръководството на тима вече е съсредоточило вниманието си върху нови договори за звездите Алексис Санчес и Месут Йозил. Очакванията са договарянето с Йозил, който има още 18 месеца от настоящия си контракт, също да бъде чиста формалност.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365