Вердер Бремен – Аугсбург 10 Февруари bet365

Двубоят Вердер Бремен – Аугсбург от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 10 февруари (неделя) от 16:30 часа. Вердер Бремен направи огромна победа над Борусия Дортмунд в последния 16 кръг на DFB Pokal в сряда вечерта.

Коефициентът за победа на Вердер Бремен е 1.72. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Аугсбург е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Вердер Бремен – Аугсбург: Статистика Н2Н

Максимилиан Егещайн е голмайстора на Вердер с 5 гола. Алфред Финбогасон има 10 гола за Аугсбург.
Статистиката на Вердер като домакин този сезон: 3-4-3.
Филип Баргфред има повече жълти картони (5) от всеки друг играч на Вердер. Рани Кедира е с 6 за Аугсбург.

Вердер Бремен – Аугсбург: Прогноза

Ние просто трябва да продължим с BTTS тенденцията в H2H мачовете между тези два отбора въз основа на тяхната фина атакуваща форма в последните излети. Мъжете на Кохфелд постигнаха три гола пред лидерите на Бундеслигата Борусия Дортмунд в сряда в Сигнал-Идуна-Парк.

От другата страна Аугсбург имаше още три в миналия уикенд в Майнц. Що се отнася до резултата, ние се изкушаваме да заложим на домакините, знаейки, че Fuggerstadter има лош рекорд от 2 победи, 2 равенства и 6 загуби в 10 гостувания в този мач на Бундеслигата. Ще получите коефициента от 1.72, предложен за победата на Вердер тук.

Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG