Верона – Удинезе вторник 24 Септември

Двубоят Верона – Удинезе от Серия А на Италия ще се проведе на 24 септември (вторник) от 20:00 часа. След загуба у дома от Бреша в събота, Удинезе трябва да се притеснява за перспективите си в Серия А. Зебретите вече са бити три пъти в четири мача, което ги е оставило в долните течения на таблицата на Серия А.

Коефициентът за победа на Верона е 2.50. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Удинезе е 2.70. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Верона – Удинезе: Статистика Н2Н

Верона не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Удинезе.
Преди година Удинезе бяха номер 11 в класирането с 5 точки. Сега са номер 18 с 3 точки.
Последната домакинска победа на Верона срещу Удинезе бе през 2002.

Верона – Удинезе: Прогноза

Последния сезон Удинезе отбеляза едва 0,89 гола на мач като гост, като 58% от мачовете им в Серия А са завършили с под 2,5 гола. Те са имали под 2,5 в три от четири мача този сезон, същото като Верона. На всичкото отгоре в четири от последните пет сблъсъка между двойката е имало по-малко от три гола, така че ние ще залагаме за под 2.5 гола като наш съвет за този мач.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.livebet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com