Виляреал – Ейбар bet365

Двубоят между Виляреал – Ейбар ще се проведе на 01 октомври (неделя) от 19:30 часа в сблъсък от Примера Дивисион на Испания. Ръководството на Виляреал взе решение да уволни старши-треньора Фран Ескриба след незадоволителните резултати на тима в Ла Лига от старта на сезона. 

Коефициентът за победа на Виляреал 1.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Залози за това Ейбар да победят се приемат със ставка 4.75.

Франк Ескриба седна на треньорската скамейка на Виляреал през миналото лято и изведе отбора до петата позиция в таблицата на Ла Лига и класиране в Лига Европа. Лошото начало на настоящата кампания обаче принуди ръководството на снеме доверието си от специалиста. Той си тръгва от „Ел Мадригал“ с баланс от 26 победи. 16 ремита и 17 загуби в 59 мача във всички състезания.

Мястото му ще заеме досегашният наставник на Б отбора – Хави Кайеха. 39-годишният специалист е носил екипа на Виляреал в продължение на седем сезона. Като бе част от състава, достигнал до 1/2-финалите в Шампионската лига през 2006 г.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG