Виляреал – Леванте неделя 4 ноември

Двубоят Виляреал – Леванте от  Примера Дивисион на Испания  ще се проведе на 04 ноември (неделя) от 17:15 часа. Виляреал се бори да намери формата си. Жълтата подводница е в опасната зона в класирането, но победа над Леванте може да бъде повратна точка за тях. 

Коефициентът за победа на Виляреал е 1.57. Равенството в мача е оценено с 4.00.  Коефициентът за победа на Леванте е 6.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Виляреал – Леванте: Статистика Н2Н

Като домакин, Виляреал не е губил от Леванте в последните 5 срещи помежду им.
Преди година Леванте бяха номер 15 в класирането с 12 точки. Сега са номер 7 с 16 точки.
Статистиката на Виляреал като домакин този сезон: 0-2-3.

Прогноза

Виляреал се справи с „Рапид Виена“ с 5: 0 пред феновете на домакините в Лига Европа, но все още търси първата си победа в Ла Лига. Los Levantinos, от друга страна, са с четири поредни победи в испанския топ ешалон и трябва да имат високо доверие преди пътуването до Виляреал. Както и да е, домакините искат тази победа повече от посетителите и сме изкушени да поставим парите си на отбора  на Javi Calleja. Човекът, който да гледаме в отбора домакин, ще бъде колумбийския нападател Карлос Бака, който трябва да вкара гол.

Под 3.5 гола FT
Виляреал под 2.5 гола


Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG