Виляреал – Хетафе 12 януари bet365 laliga

Двубоят Виляреал – Хетафе от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 12 януари (събота) от 21:45 часаВиляреал просто не може да намери начина, по който да подготви кампанията си този сезон. Те влязоха в нея с високи амбиции, но успяха да спечелят само три победи в 18 мача.

Коефициентът за победа на Виляреал  е 2.15. Равенството в мача е оценено с 3.10.  Коефициентът за победа на Хетафе  е 3.80. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Виляреал – Хетафе: Статистика Н2Н

Като домакин, Виляреал не е губил от Хетафе в последните 4 срещи помежду им.
Статистиката на Хетафе като гост този сезон: 2-6-1.
Преди година Виляреал бяха номер 5 в класирането с 28 точки. Сега са номер 18 с 17 точки.

Виляреал – Хетафе: Прогноза

Лошите резултати поставиха Виляреал на 18-то място. Бордът направи промяна на пейката в средата на декември след загубата с 2.3 от Селта Виго у дома. Луис Гарсия замени Хави Калея като нов главен треньор, но той все още няма победа в лигата.

Azulones седят в противоположния край на класирането. Те са само на една точка от топ-шестте места, благодарение на шест поредни мача без поражение. Серията приключи миналата неделя, когато мъжете на Хосе Бордалас не успяха да намерят начин да спрат Лионел Меси и Луис Суарес, и  Барселона спечели с 1-2 на Колизеум Алфонсо Перес.

Хетафе играеше много добре в защита при пътуванията този сезон. Те загубиха само 1 от деветте гостувания в лигата, като допуснаха само девет гола. Като се има предвид, че Yellow Submarine също спечели само един от деветте домакински мача този сезон, можем да заложим на домакинската победа.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.    bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG