Висша лига: Милнър очарован от Клоп

Английският халф посочи Юрген Клоп за един от най-добрите мениджъри, с който е работил в 14-годишната си професионална кариера. Джеймс Милнър постави настоящият си треньор в Ливърпул Юрген Клоп сред един от най-добрите мениджъри, с който е работил в кариерата си. Английският ветеран, който е преминал през шест клуба досега, не крие възхищението си от страстта и треньорските похвати на германския тактик.

„Имал съм много мениджъри и всеки един от тях е бил със своите силни и слаби страни. Клоп е топ мениджър и е един от най-добрите, с който съм работил досега. Организацията в тренировките при него е съвсем различна от всичко, което съм изпитвал досега. Той заслужава огромно доверие. Доказан специалист е и се надявам, че с негова помощ ще постигнем големи успехи“, сподели Милнър пред Daily Telegraph.

През уикенда Ливърпул изкова петия си пореден успех във всички състезания, след като постигна обрат във визитата на Суонзи за крайното 1:2. „Лебедите“ поведоха чрез Лерой Фер още в осмата минута, но през втората част възпитаниците на Клоп отново впечатлиха с атакуващ и агресивен стил на игра и след попадения на Роберто Фирмино (54′) и Милнър (84′) си заслужиха трите точки на „Либърти Стейдиъм“.

В следващия си мач от първенството Ливърпул ще влезе в схватка с вечния враг Ман Юнайтед на „Анфийлд“, а зрелището ще се проведе на 17-ти октомври. Ставката затова Ливърпул да се поздрави с победата е 2.05, а шансовете на Юнайтед да триумфира в арената на съперника са оценени на 3.50.

Ливърпул ще посрещне международната пауза на четвърта позиция в шампионата с 16 точки, само на две от лидера Ман Сити. Коефициентът затова селекцията на Клоп да достигне до шампионската титла на Острова през този сезон е 5.00.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Save