Висша лига: Рууни не се влияе от критиките

Капитанът на Ман Юнайтед е фокусиран единствено и само върху това отново да възвърне познатата си форма.

Уейн Рууни търпи доста критики за играта си от началото на сезона, като според някои специалисти той дори вече няма място в титулярния състав на Ман Юнайтед. 30-годишният капитан на „червените дяволи“ е свикнал с подобен тип напрежение и няма намерения да позволява на негативните писания и изказвания по негов адрес да повлияят на играта му на терена.

Междувременно, коефициентът затова Рууни да „затвори устата на критиците“ с попадение в съботното домакинство на шампиона Лестър е 2.10, шансовете затова английският национал да вкара два или повече гола са оценени на 6.50. Ставката Юнайтед да спечели мача е 1.66.

Уейн Рууни определено не прави особено силен старт на сезона, като до момента има само едно попадение на сметката си. Англичанинът, който е само на три гола от рекорда на реализатор №1 в историята на Юнайтед Боби Чарлтън, е нахъсан да продължи да работи здраво и да дава всичко от себе си за тима, за да се завърне към най-силната си форма.

„Винаги е имало критики към мен, но напоследък те са малко повече. Това все пак е част от футбола. Аз обаче не се вслушвам много в това, което казват хората, тъй като повечето са пълни глупости. Трябва да се фокусирам, да продължа да работя усилено както съм го правил през цялата ми кариера. Винаги съм се трудил и съм давал най-доброто от себе си за тима“, каза Рууни пред MUTV.

През последната седмица Рууни и компания бяха изпаднали в сериозна криза, инкасирайки три поредни поражения. Във вторник възпитаниците на Жозе Моуриньо спряха „свободното падане“ с победа с 3:1 срещу Нортхямптън за Купата на лигата, въпреки че отново не впечатлиха особено. Майкъл Карик, Андер Ерера и Маркъс Рашфорд (2.10 да се разпише срещу Лестър) бяха точни за победителите.

Направете Подсигурен Залог за Първи Голмайстор за Уейн Рууни и ако той отбележи гол в мача Ман ЮнайтедМан Юнайтед, ще има печалба за Вас от промоцията Подсигурен Залог за Първи Голмайстор в bet365. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози  за Футбол само по bet365.