Висша лига: Фелайни защити Моуриньо

Белгийският халф на Ман Юнайтед Фелайни подчерта, че „Специалния“ се ползва с пълната подкрепа на всички в тима.

Заложи bet365Маруан Фелайни заяви, че всички футболисти на Ман Юнайтед вярват в методите на Жозе Моуриньо и напълно подкрепят своя мениджър. Португалският тактик е поставен под огромно напрежение в последно време поради неубедителните резултати на домашната и европейската сцена.

В същото време залози затова Ман Юнайтед да отвърне подобаващо на критиките с победа във визитата на Суонзи в неделя се приемат с коефициент 1.72. Ставката Суонзи да нанесе пореден удар на „червените дяволи“ през тази кампания като се поздрави с трите точки е 5.50.

Ман Юнайтед се намира на осмо място в класирането на Висшата лига преди започването на 11-ия кръг, изоставайки на осем точки от лидера Ман Сити. Селекцията на Моуриньо все още не може да напипа правилната формула през този сезон, имайки само два успеха в изминалите си седем двубоя във всички състезания.

„Всички ние вярваме в Моуриньо и в неговата философия. Той е мениджър с огромна мотивация. Иска непрестанно да печели и точно от това се нуждаем. За изграждането на един отбор обаче е нужно време. Мисля, че имаме правилният мениджър и ние трябва да му дадем увереността и всичкото време, от което има нужда. Трябва да продължим да се борим, тъй като смятам, че победите не са никак далеч“, каза Фелайни пред “Daily Mirror“.

През седмицата Ман Юнайтед бе огорчен с 2:1 като гост на Фенербахче в мач от Лига Европа, а в последния кръг от Висшата лига възпитаниците на Моуриньо се представиха силно у дома, но не успяха да отбележат гол на гостуващия Бърнли, завършвайки при нулево равенство.

Ставката затова Ман Юнайтед да успее да финишира в топ 4 на крайното подреждане на английския шампионат е 2.75. Вероятността момчетата на Моу да вдигнат трофея в Лига Европа е оценена на 9.00.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.