Возняцки срещу Осака за титлата в Токио

Бившата №1 в света ще направи опит да прибере второ отличие от силния турнир в японската столица. Каролине Возняцки (Дан) ще се изправи срещу местната тийнейджърка Наоми Осака в неделя от 6:00 сутринта наше време във финала на турнира “Toray Pan Pacific Open“ в Токио, Япония (WTA Premier). Двете тенисистки не са се срещали в официален сблъсък до момента.

Залози за победа на Возняцки се приемат с коефициент 1.33, а такива затова датчанката да спечели мача с 2-0 сета с коефициент 1.83. Вероятността Осака да ликува с титлата е оценена със ставка 3.40.

Каролине Возняцки, №28 в ранглистата, се класира на първия си финал в женския тур в последните 18 месеца, след като детронира защитаващата отличието си от миналата година Агнешка Радванска (Пол) с 4-6 7-5 6-4. Возняцки, която е шампионка в японската столица през 2006 г., ще преследва 24-то отличие в кариерата си.

„Получи се тежък мач срещу една страхотна тенисистка. Щастлива съм, че успях да сътворя обрат след изоставането с пробив във втория сет. Редовно тренираме заедно и аз знаех какво да очаквам. Нищо не ме изненада в играта й“, каза след двубоя Возняцки.

Световната №66 Наоми Осака премина през кошмарен първи сет срещу Елина Свитолина (Укр), но успя да се вдигне и да изкове пълен обрат за крайното 1-6 6-3 6-2. По този начин 18-годишната японка се класира на първия си WTA финал и се превърна в първата местна представителка, достигнала до мача за титлата в Токио след 1995 г., когато Кимико Дате-Крум вдигна отличието.

Не забравяйте, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за Тенис. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.