Волфсбург – Борусия Дортмунд 3 ноември

Двубоят Волфсбург – Борусия Дортмунд от  Бнундеслига I на Германия ще се проведе на 3 ноември (събота)  от 16:30 часа. След 7 поредни победи във всички състезания, настоящите лидери Борусия Дортмунд в последния кръг имат равенство 2: 2 срещу Херта.

Коефициентът за победа на Волфсбург   е 2.10.  Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Борусия Дортмунд е 3.10. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Волфсбург – Борусия Дортмунд : Статистика Н2Н

Доминик Кор има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на Леверкузен. Павел Кадерабек е с 3 за Хофенхайм.
Преди година Хофенхайм бяха номер 4 в класирането с 16 точки. Сега са номер 8 с 13 точки.
По време на последните 10 срещи с Леверкузен като домакин, Леверкузен спечели 7 пъти, при 1 равенства и 2 победи за Хофенхайм. Головата разлика е 23-12 в полза на Леверкузен.

Прогноза

Домакините току-що са записали първата си победа за почти два месеца, като победиха Фортуна Дюселдорф с 3: 0. Тази победа ги класира на 10-то място, на едно ниво по точки с Аугсбург на 9-то място и Фрайбург на 11-то място. Но може би е най-лошото време да играеят с Борусия Дортмунд, които ще искат да се върнат към победа и да запазят своя рекорд, особено след като Байерн Мюнхен сега е само на няколко крачки зад тях. Борусия също е без загуба у дома три месеца, докато Волфсбург не са печелили у дома от края на август.

Под 1.5 гола в първото полувреме
Под 3.5 гола FT

Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG