Волфсбург в битка с Майнц 05

„Вълците“ преследват първа победа от края на август насам в домакинството на „карнавалния отбор“. Волфсбург посреща Майнц 05 в неделя от 16:30 часа българско време в среща от шестия кръг в Бундеслигата. „Вълците“ не познават вкуса на успеха в последните си три мача с този съперник, в които записаха две ремита и загуба.

Залози за победа на Волфсбург се приемат при коефициент от 1.83. Шансовете за успех на Майнц са оценени на 4.50.

Волфсбург стартира новия сезон с успех над Аугсбург с 2:0, но оттогава насам е събрал само две точки. Момчетата на Дитер Хекинг загубиха последните си два мача за първенството съответно срещу Борусия Дортмунд с 1:5 и Вердер Бремен с 1:2.

Бразилецът Луиш Густаво е един от общо шестимата играчи в „лазарета“ на Волфсбург, които няма да играят срещу Майнц. Марио Гомес (2.05 да се разпише в мача) се очаква да е острието в атаката на домакините, а зад него вероятно ще действа триото Юлиан Дракслер-Якуб Блашчиковски-Даниел Калиджури.

Майнц 05 не успя да удължи на четири серията си от поредни мачове без загуба, отстъпвайки в миналия кръг на Байер Леверкузен с 2:3. В четвъртък Мартин Шмит и сие надиграха Кабала с 3:2 във визитата си в далечен Азербайджан от Лига Европа.

Хосе Родригес пропуска предстоящия двубой заради наказание, а Жан-Филип Гбамин е под въпрос поради травма. Колумбиецът Джон Кордоба почти сигурно ще води атаката на гостите.

Не забравяйте, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози за Bet365 Футболни Залози

Save

Save

Save