Габон – Мали събота, 11 Ноември

Двубоят между Габон – Мали ще се проведе на 11 ноември (събота) от 16:30 часа в мач от квалификациите за Световното първенство в Африка. С Мароко и Кот д’Ивоар, които се бориха за място в световната купа 2018, третият попаднал там е Габон, който е домакин на последната позиция – Мали в последната игра на група В. Тази игра ще определи кой завършва трети в тази група, само с две точки разлика между страни.

Коефициентът за победа на Габон е 2.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 2.87. Залози за това гостите от Мали да победят се приемат със ставка 3.30.

Габон – Мали: Двубой Статистика

Домакинът загуби само два пъти в последните си 10 мача с посетителя. Игрите доведоха до три равенства, а останалите пет бяха победи. Последният им мач завършваше с безплодна драма, за да стигне до Мали. От 10-те срещи, само четири резултата са довели до отборно класиране. Двата отбора са получили повече от 2.5 гола само три пъти на последните 10 срещи.

Габон – Мали: Прогноза

След като не успяха да се класират за световната купа на Русия 2018, двата отбора ще се погрижат да забавляват своите фенове, затова това изглежда като много ожесточена среща. Домакинът спечели само един път в последните си пет мача, като останалата част се загуби. Гостите бяха малко късметлии с три равенства, две загуби и никаква победа в последните си пет мача досега.

Като се има предвид, че Мали не успя да вкара в нито една от последните си четири мача и че Габон вкара само две голове в последните си четири мача, ще бъде трудно да има и двата отбора да отбележат в тази игра.

Отборът домакин допусна над 2.5 гола само веднъж в последните си четири мача. От друга страна, домакините са допуснали много голове, въпреки че не успяха да вкарат толкова голове.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG