Галатасарай – Клуб Брюж 26 Ноември

Двубоят между Галатасарай – Клуб Брюж ще се проведе на 26 Ноември (вторник) от 19:55 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Галатасарай направи ужасна кампания в Шампионската лига, като вдигна само една точка и не успя да вкара гол. Това се усложнява от загубата 6-0 срещу Реал Мадрид.

Коефициентът за победа на Галатасарай е 2.90Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Клуб Брюж е 2.37Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Галатасарай – Клуб Брюж: Двубой Статистика

Стивън Нзонзи има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на Галатасарай. Lois Openda е с 2 за Брюж.
Галатасарай се намира в губеща серия от 3 мача в Група A Шампионска Лига.

Галатасарай – Клуб Брюж: Прогноза

Galatasaray трябва да бъде малко по-разширителен, тъй като те търсят резултат и ранен гол може да накара Брюж да излезе от защитната си настройка малко повече. Имайки това предвид, предвиждаме и двата отбора да отбележат, като Club Brugge ще атакаува, за да осигури точката, която трябва да бъде достатъчна, за да им спечели място в последните 32 от Лига Европа. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com