Генк – Брьондби четвъртък 23 Август

Двубоят между Генк – Брьондби ще се проведе на 23 Август (четвъртък) от 21:30 часа в среща от квалификациите за Лига Европа. Намираме се в последния кръг от квалификациите за „Лига Европа“, за да определим кой ще играе в груповата фаза.

Коефициентът за победа на Генк 1.70. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Брьондби 4.33Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Генк – Брьондби: Двубой Статистика

Генк нямат загуба в последните си 16 мача.
Генк не са губили в последните 12 свои домакинства.
Генк са в победна серия от 4 мача.

Генк – Брьондби: Прогноза

Генк влиза в тази игра, след като спечели последните си 4 мача и отборът ще бъде много уверен и решен да се справи добре в този първи мач. Те ще разберат, че мачът за връщане може да бъде много труден, така че много от шансовете им за прогресия се свеждат до тази игра.

Brondby IF трябва да е в състояние да създаде много шансове и ще се страхува от шансовете си най-малко да постигне гол. Трябва да видим добра игра, която се движи с добри темпове и се надяваме, че това ще доведе до цели. Така че нашият основен залог ще бъде да видим над 2.5 гола. Също така ще подкрепим целите, които ще дойдат дебели и бързи в 1-та половина, а стойността за това е много добра.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com