Генк – Наполи сряда 02 Октомври bet365

Двубоят между Генк – Наполи ще се проведе на 02 Октомври (сряда) от 19:55 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. След като претърпя загуба от 6-2 в откриващия кръг на мачовете от група E на Шампионската лига срещу Ред Бул Залцбург, Генк ще иска да възстанови гордостта си срещу Наполи тази седмица.

Коефициентът за победа на Генк е 7.50Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00. Коефициентът за победа на Наполи е 1.40Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Генк – Наполи: Двубой Статистика

В момента Наполи са без победа за шест гостуващи мача на Шампионската лига, а последният им триумф в гостите на всяко описание в състезанието дойде чак през 2017 г. срещу Ница.

Генк – Наполи: Прогноза

Нашето правилно прогнозиране на резултата отчита това и ние съветваме Наполи да вземе още три точки от Шампионската лига с победа в Генк. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com