Гент – Ст Етиен четвъртък 19 Септември

Двубоят между Гент – Ст Етиен ще се проведе на 19 септември (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Това беше добрата работа на Жан-Луи Гасет през миналия сезон, който стигна до ASSE в груповата фаза на Лига Европа, но с него сега те наистина се мъчиха да прогресират при Ghislain Printant.

Коефициентът за победа на Гент е 2.25. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Ст Етиен е 3.20. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Гент – Ст Етиен: Статистика Н2Н

Сент Етиен не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Гент нямат загуба в последните си 6 мача.
Гент са в серия от 10 поредни домакински победи.

Гент – Ст Етиен: Прогноза

Гент бяха в страхотна точкова форма с 30 гола, отбелязани в последните им дванадесет мача, а Sainté са толкова слаби в защита и ние подкрепяме Gent да отбележи над 1,5 гола тук. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com