Германия – Азербайджан неделя, 08 Октомври

Двубоят между Германия – Азербайджан ще се проведе на 08 октомври (неделя) от 21:45 часа в мач от квалификациите за Световното първенство в Европа. Азербайджан ще има честта да закрие по принцип много успешната квалификационна кампания с посещението във Фриц-Валтер-Стадион и сблъсъка с Германия в Кайзерслаутерн в неделя вечер.

Коефициентът за победа на Германия е 1.040. Равенството в сблъсъка е оценено на 15.00. Залози за това гостите от Азербайджан да победят се приемат със ставка 26.00.

Германия – Азербайджан: Двубой Статистика

Германия са абсолютно безмилостни във всяка от предишните си пет срещи в H2H с Азербайджан.

DFB-Elf вкара четири гола през март тази година, когато за първи път се срещна с Азербайджан в този квалификационен мандат.

Андрю Шурл завърши със скок, докато Томас Мюлер и Марио Гомес добавиха имената си към резултата в победа с 1-4 в Баку.

Германия – Азербайджан: Прогноза

Германците очевидно са огромни фаворити и можем да очакваме фестивал за гол в последния мач на кампанията.

Съучастникът може да опита с Томас Мюлер да вкара два или повече гола.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG