Германия – Аржентина 09 Октомври

Двубоят между Германия – Аржентина ще се проведе на 09 октомври (сряда) от 21:45 часа в среща от Приятелски мач на Националните отбори. Йоахим Льов ще изпробва тактиката си в следващия мач на собствен терен. Те се борят срещу силни претенденти и ще гостуват на Аржентина в следващия мач.

Коефициентът за победа на Германия е 1.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80Залози за това Аржентина да победят се приемат с коефициент 4.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Германия – Аржентина: Двубой статистика

Предишната им среща беше през 2014 г. и Аржентина осигури победа с 2-4.
По-рано Германия опита вкуса на успеха в мача от Световното първенство през 2010 г.
Домакините записаха само една победа в последните девет сблъсъка.
И двата отбора са вкарали голове в две от последните си три срещи.

Германия – Аржентина: Прогноза

Германия спечели Световна купа и го направи именно срещу Аржентина на финалите. Като такива, германците имат повече шансове да спечелят мача, който се очаква да бъде истински екшън. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com