Германия – Беларус bet365

Двубоят между Германия – Беларус ще се проведе на 16 ноември (събота) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Германия все още не са си осигурили място за Евро 2020, но домакините от Евро 2024 се надяват това да се промени този уикенд.

Коефициентът за победа на Германия е 1.062. Равенството в сблъсъка е оценено на 17.00Залози за това Беларус да победят се приемат с коефициент 41.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Германия – Беларус: Двубой статистика

Германците са големите фаворити да спечелят Евро 2020, въпреки че бъдещите им перспективи са по-неясни.

Германия – Беларус: Прогноза

Лесно е да видим как посетителите преживяват поредния труден момент в този мач, особено като се има предвид тази немска страна. Домакините вече постигнаха 11 гола срещу Естония – включително осем в домакинската среща. Предвид отбелязването им на 20 гола в шест мача, очакваме те да спечелят с лекота в едно от най-лесните мачове в групата. В резултат на това залагаме на стойности над 3,5 гола тук.. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com