Гладбах излиза срещу Айнтрахт Франкфурт

„Жребците“ от Гладбах не са вкусвали вкуса на поражението в изминалите си 11 домакинства в германския шампионат.

Заложи bet365Борусия Мьонхенгладбах открива деветия кръг в Бундеслигата с домакинство на Айнтрахт Франкфурт в петък от 21:30 часа наше време. Борусия спечели пет от последните си седем домакинства срещу противника от „Комерцбанк Арена“.

Залози за победа на Борусия се приемат с коефициент 1.85, а ставката затова трите точки да отидат в актива на Айнтрахт е 4.50. Вероятността двата тима да се оттеглят на полувремето при равен резултат е оценена на 2.25.

Борусия Мьонхенгладбах влиза в този кръг от Бундеслигата след победа с 2:0 над Щутгарт у дома за Купата на Германия през седмицата. „Жребците“, които са непобедени в последните си 11 домакинства в първенството, не отбелязаха нито един гол в миналите три кръга, регистрирайки две поражения и едно реми.

Борусия ще бъде без лекуващите травми Йосип Дръмич, Алваро Домингес, Мамаду Дукуре, Марвин Шулц и Андреас Кристенсен. Участието на Ибрахима Траоре, Рафаел и Торган Азар пък е под сериозна въпросителна. Андре Хан и Ларс Щиндъл вероятно ще си партнират на върха на атаката.

Айнтрахт Франкфурт е седми в таблицата с 14 точки, на три през заемащият 10-то място тим на Борусия. „Орлите“ записаха впечатляваща победа с 0:3 в гостуването си на Хамбургер миналата седмица и са допуснали само две попадения в мрежата си в досегашните си гостувания в лигата.

Мениджърът на състава от Франкфурт Нико Ковач има сериозни кадрови проблеми, като няма да може да разчита на контузените Андерсон, Марк Стендера, Гийермо Варела, Дани Блум, Йоханес Флум, Ени Буняки и Александър Майер. Марко Фабиан и Мият Гачинович ще играят важна роля в офанзивен план в устрема на тима да си тръгне с нещо от “Борусия Парк“.

Не забравяйте, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само в bet365