Гоа – Джамшедпур четвъртък, 11 Януари

Двубоят между Гоа – Джамшедпур ще се проведе на 11 януари (четвъртък) от 16:30 часа в среща от Супер Лига на Индия. Футболистите на Гоа са на път да прекратят лошата си форма, когато приветстват Джамшедпур за срещата на индийската Суперлига в четвъртък.

Коефициентът за победа на Гоа е 2.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10Залози за това Джамшедпур да победят се приемат със ставка 3.40.

Гоа – Джамшедпур:  Двубой статистика

Срещата в четвъртък ще бъде първата среща между двете страни, тъй като това е встъпителната кампания на Jamshedpur в индийската Суперлига.

 

Гоа – Джамшедпур: Прогноза

Това приспособление може лесно да се нарече битка между най-добрия атакуващ отбор срещу най-добрата защита в лигата.

Но през последните две седмици видяхме, че опозиционните екипи са измислили начин да овладеят огнената фронтова линия на Гоа. Домакините трябва да очакват трудно изпитание, тъй като защитата им изглеждаше несигурна през сезона.

Докато Jamshedpur не печелят много, те са напълно способни да разочароват всяко атакуващо звено в лигата. Последните две пътувания доведоха до 1-0 победа, като гол във втората половина.

Така че считаме това за крещяща афера, а опитът на Стив Копъл дават на гостуващата страна известно предимство.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Бундеслига II от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG