Голдън Стейт – Портланд Блейзърс 15 Май

Двубоят между Голдън Стейт – Портланд Блейзърс ще се проведе на 15 май (понеделник) от 04:00 часа след полунощ българско време в първи мач от финала в Западната конференция на НБА. Двата тима си размениха по две победи в четирите двубоя помежду им през редовния сезон.

Залози за успех на домакините в предстоящия сблъсък се приемат при коефициент от 1.29. Шансовете на гостите да ликуват след сирената са оценени на 3.70.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Голдън Стейт пречупи съпротивата на Хюстън Рокетс в шест мача по пътя си към пети пореден финал в конференцията. Суперзвездата Кевин Дюрант продължава да се възстановява от травма в прасеца и ще пропусне първия дуел от серията с Трейл Блейзърс.

Стеф Къри беше на висота в мач номер шест срещу Рокетс миналия петък и допринесе с 33 точки за успеха със 118-113. Андре Игуодала пък впечатли с пет тройки и записа върхово постижение от началото на плейофите, нанизвайки общо 17 точки.

Портланд имаше нужда от седем мача, за да елиминира Денвър Нъгетс (13.00 да отстрани и Голдън Стейт в седем срещи), и да стигне до първи финал на Запад от 2000 година. Решаващият сблъсък между двата тима бе в неделя в Колорадо и завърши при резултат 100-96 точки.

Си Джей Маколъм блесна с 37 точки за така важния успех над „буците“. Той приключи серията с отличните 32 точки средно на мач. Родни Худ напусна игрището в неделя с травма в коляното и остава под въпросителна за визитата в „Oracle Arena“.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 NBA можете да прочетете на нашата страница bet-bg.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com