Голдън Стейт Уориърс – Маями Хийт 11 Февруари bet365

Двубоят между Голдън Стейт Уориърс – Маями Хийт ще се проведе на 11 февруари (понеделник) от 03:35 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA.

Залози за победа на Уориърс се приемат при коефициент от 1.066. Шансовете за успех на Хийт са оценени на 10.00. Спред коефициентът за състава на гостите е 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. bet365 NBA


Голдън Стейт е начело в Тихоокеанската дивизия с 39-15 победи, в това число 20-7 успеха у дома. Момчетата на Стив Кър надиграха Финикс Сънс със 117-107 точки в петък за 14-та си победа в последните си 15 двубоя.

Клей Томпсън отбеляза 25 точки за успеха над Сънс, а Кевин Дюрант и Стеф Къри се отчетоха съответно с 21 и 20. Томпсън може да се похвали с 12 тройки от 17 изтрела в последните три мача.

Маями е на второ място на Югоизток с 25-28 победи, включително 14-12 успеха като гост. Отборът на Ерик Споелстра инкасира четвърто поражение за последните си пет срещи, след като отстъпи на Сакраменто Кингс с 96-102 в петък.

Хасан Уайтсайд регистрира дабъл-дабъли и 67.3% успеваемост в стрелбата в последните четири мача. Ветеранът Дуейн Уейд е под върпосителна за предстоящия двубой заради лека травма.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG