Голдън Стейт Уориърс – Милуоки Бъкс bet365

Двубоят между Голдън Стейт Уориърс – Милуоки Бъкс ще се проведе на 09 ноември (петък) от 05:35 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на НБА. Гостите от Уисконсин шокираха калифорнийци насред “Oracle Arena“ с 116-107 през миналата кампания и са нахъсани отново да огорчат съперника.

Залози за успех на Милуоки се приемат с коефициент 3.35. Шансовете на Голдън Стейт са оценени на 1.34, а пазарът за общо над 235.0 точки в мача се котира със стойност 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Голдън Стейт е на върха в Западната конференция и в момента се радва на серия от осем поредни победи. Последната от които с 117-101 над Мемфис Гризлис в понеделник. Момчетата на треньора Стив Кер са с баланс 10-1 от старта на сезона, а в своята крепост все още са непобедени (6-0).

Основният защитен стълб на Уориърс Дреймънд Грийн е аут за идната схватка. А Шон Ливингстън също се очаква да отсъства. Стеф Къри е най-резултатният играч в лигата към момента със средно по 31.3 точки на среща и 50.8% при стрелбите. А плътно зад него се нарежда Кевин Дюрант със средно по 27.7 точки и 56.5% успеваемост от игра.

Милуоки прави силен старт на сезона и към момента се намира на втора позиция на Изток с осем победи и две поражения на сметката си. „Елените“ потеглиха в шампионата със седем последователни успеха, но в предните си три двубоя допуснаха две загуби.

Звездата на гостите Джанис Антетокунмпо е основната причина за добрите резултати на отбора до тук, имайки средно по 25.8 точки, 13.3 борби и 5.9 асистенции в актива си. При победата в Оклънд миналата година „гръцката откачалка“ се открои с 32 пункта и надеждите на отбора за нов триумф в Калифорния отново ще бъдат свързани с него.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG