Гранада – Леганес събота 28 Септември

Двубоят Гранада – Леганес от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 28 септември (събота) от 19:30 часа. Гранада имаше силен старт на сезона, те успяха да постигнат много уважавани 11 точки от първите си шест мача.

Леганес имаше кошмарен старт на кампанията, като загуби първите си четири мача.

Коефициентът за победа на Гранада е 2.40. Равенството в мача е оценено с 3.10. Коефициентът за победа на Леганес е 3.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Гранада – Леганес: Статистика Н2Н

Леганес не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Гранада нямат загуба в последните си 4 мача.

Гранада – Леганес: Прогноза

Страните са се срещали само четири пъти преди, а последните три бяха всички победи с 1-0 (две за Леганес, една за Гранада), смятаме, че резултатът ще се появи отново между двамата в събота в полза на Гранада. Офертата 6/5 за тях на пазара на Full Time Result изглежда добра стойност, като се има предвид контрастният старт на сезона, който двата отбора са имали. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com