Гранада – Севиля петък 23 Август

Двубоят Гранада – Севиля от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 23 август (петък) от 21:00 часа. Тези две страни ще имат широко контрастиращи очаквания за този сезон, но и двете ще бъдат в еднакво настроение, насочени към сблъсъка този петък в Андалусия след положителен старт на кампанията в Ла Лига 2019/20 миналия уикенд.

Коефициентът за победа на Гранада е 3.60. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Севиля е 1.95. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Гранада – Севиля: Статистика Н2Н

Гранада нямат загуба в последните си 15 мача.
Гранада не са губили в последните 9 свои домакинства.
По време на последните 9 срещи с Гранада като домакин, Гранада спечели 3 пъти, при 2 равенства и 4 победи за Севиля. Головата разлика е 14-10 в полза на Севиля.

Гранада – Севиля: Прогноза

Севиля с право са фаворити (въпреки че изглеждат на допир с нисъл коефициент) и са по-добрият отбор, така че ще заложим 1-2 точки в полза на посетителите, тъй като те се стремят да удължат безпроблемното си представяне срещу Гранада в Ла Лига ( домакините са без победа в 14 мача в Ла Лига, простиращи се до сезон 2016/17). bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com