„Грешникът“ Нианг: Ще оставя на Лападула да бие следващата дузпа

Френският нападател на Милан Мбайе Нианг във втори пореден мач на „росонерите“ пропусна дузпа. След като Алекс Кордас от Кротоне спаси неговия удар от бялата точка миналия кръг, в понеделник вечерта полският страж на Рома Войчех Шчесни стори същото. В 28-ата минута, при резултат 0:0, Шчесни парира изстрела на 21-годишния Нианг, а в крайна сметка „вълците“ то Вечния град спечелиха с 1:0 с гол през втората част на Раджа Наинголан.
След края на двубоя Нианг обяви, че ще отстъпи на един от партньорите си в атака Джанлука Лападула да бие следващата дузпа за „червено-черните“.

„Преминавам през труден период. Отново поех отговорността да бия дузпата и много съжалявам. В тези моменти, когато нещата не вървят, трябва да наведеш глава и да работиш“, заяви младокът пред Milan TV. „Няма проблем с Лападула. Преди изпълнението на дузпата тази вечер той ми каза да се концентрирам и да бъда спокоен. Ще оставя на Лападула да бие следващата дузпа, той го заслужава и в момента се намира в период, в който е по-уверен от мен“, добави Нианг.

bet365